Telefon
WhatsApp
Hakkında 49 suç kaydı bulunan firari hırsız yakalandı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar neticesinde geçtiğimiz aralık ayında Barış Mahallesi'nde Aktüel Radyo-Tv, Show TV, Doğan 21 FM, Star TV, NTV verici istasyonunda hırsızlık olayı meydana geldiği, yapılan çok yönlü araştırmalar neticesinde şüphelinin M.D olduğu tespit edildi.

Ayrıca M.D ve arkadaşlarının Kayapınar ilçesinde bir işyerinden salon tipi iki klima ve başka bir adresten TV ve bilgisayar çaldığı yapılan çalışmalarda saptandı.

M.D'nin yakalanabilmesi için çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ve Kayapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, M.D'yi kaçarken yakaladı. Kendisine ait olmayan kimlik bilgileri söylemesi üzerine risk analizi ve parmak izinden kimlik bilgileri tespit edilerek M.D'nin 18 iş yeri ve kurum, 4 ev, 5 oto, bir motosiklet, 2 kapkaç, 3 açıktan hırsızlık ve 16 farklı suçlardan olmak üzere toplamda 49 suç kaydının olduğu tespit edildi.

M.D.'nin ayrıca 3 farklı suçtan toplam 28 yıl, 1 ay, 13 gün kesinleşmiş hapis cezasının olduğu ve arandığı tespit edildi.

M.D çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İLKHA)

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

eczane

Reklam

Yazarlarımız

Bismil Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği