Telefon
WhatsApp
Diyarbakır'da kar temizleme çalışmaları devam ediyor

Bağcılar Mahallesi'ndeki çalışmalara katılan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ekiplerin gece boyu hiç durmadan görev yaptığını belirtti.

Diyarbakır, son yılların en etkili kar yağışı ile karşılaşırken, Bağlar ilçe merkezinde kar kalınlığı yer yer 30 santimetreye ulaştı.

Belediye ekipleri, ulaşımın aksamaması için geceden bu yana 24 araç eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kapanan yollar, hazır bekletilen ekiplerin ani müdahaleleriyle ulaşıma açılıyor. Şehir içindeki yollarda kazalara karşı tuzlama da yapılıyor.

Vatandaşlara "Kar Kurallarına Uyma " çağrısı

Bağlar Belediyesi olarak tüm imkanlarıyla sahada olduklarına dikkat çeken Beyoğlu, merkezdeki çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü ifade ederek vatandaşlardan zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamalarını ve kurallara uymalarını istediklerini kaydetti.

Beyoğlu, "Araçlarımıza mutlaka kar lastiği monte edip antifirizleri kontrol edelim. Zincir bulunduralım, emniyet kemerlerimizi takalım. Bunlar olmazsa olmaz kurallardır. Zorunlu haller dışında trafiğe çıkmamakta fayda var. Biz Bağlar Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla kar yağışının başladığı andan itibaren sahadayız. Çok şükür ilçe merkezinde her şey kontrol altında. Buradaki çalışmaları tamamladıktan sonra kırsal bölgelere yoğunlaşacağız. Vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla iletişim halindeyiz " dedi. (İLKHA) 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

eczane

Reklam

Yazarlarımız

Bismil Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği