Telefon
WhatsApp
Bakan Özer: Covid-19 nedeniyle eğitime ara verilmiş okul bulunmamaktadır

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Bilgili’nin vefat eden annesi için Kozan’da düzenlenen cenaze törenine katılan Bakan Özer, daha sonra Adana Valiliğine gelerek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yüz yüze eğitim sürecini değerlendiren Özer, okullarda herhangi bir riskin olmadığını ve bir haftalık eğitim sürecinde herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını bildirdi.

Özer, ülke genelinde yaklaşık 850 bin dersliğin ve 57 bin 108 okulun eğitim öğretim faaliyetlerine devam ettiğini bildirdi.

Covid-19 vakası nedeniyle kapatılmış ya da eğitim öğretime ara verilmiş okul bulunmadığını vurgulayan Özer, “Sadece sınıflarda Sağlık Bakanlığı ile birlikte belirlenen kriterler çerçevesinde yüz yüze eğitime ara veren bazı sınıflarımız oldu. Bunlarda yaklaşık 200 civarındadır. Eğitime yüz yüze ara veren sınıflarımız ise dijital ortamda faaliyetlerine devam etmektedir.” şeklinde konuştu.

“Adana ilimizde eğitim kalitesinin artması için çaba gösteren Valimiz Süleyman Elban başta olmak üzere tüm yetkililere, şahsım ve milletim adına teşekkür ederim.” ifadelerini kullanan Özer, konuşmasını şu şekilde neticelendirdi:

“Okulların açıldığı 6 Eylül itibariyle tüm yetkililerle birlikte Adana’mızda eğitimin kalitesini arttırmak için yapmamız gerekenleri görüşeceğiz. Adana’da ki yatırımlarımızı nasıl güncellemek, ilave destekler sağlamak gibi konularla değerlendirme toplantısı yapacağız.”

Özer, Milli Eğitim Toplantısının ardından kentte ki temaslarına devam edecek. (İLKHA) 

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

eczane

Reklam

Yazarlarımız

Bismil Nöbetçi Eczaneler

E-Bülten Aboneliği